Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biocid légkondicionáló tisztító aerosol 100ml Oneshot

AM
1.168 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 910-0142

BIOCID LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ Oneshot

Nagy hatásfokú biocid fertőtlenítő alapanyagokat tartalmaz alkohol bázison citrus olajjal. A klímaberendezést megtisztítja a csíráktól, baktériumoktól és különböző gombáktól, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet (OKBI) engedélyével rendelkezik. 

Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 28.
1.168 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Használati javaslat autóklíma tisztításához:

A gépkocsi ablakait húzza fel, indítsa be a motort, kapcsolja be a klímaberendezést, a ventillátort állítsa maximális teljesítményre.
A szellőzőrendszert állítsa belső keringetésre. Húzza előre a vezetőülést és lehetőség szerint döntse előre a támláját is.
Szálljon ki, rázza fel az aerosolt és talpára állítva helyezze a vezeőülés mögé a jármű padlójára.

A palack alá és a kárpit / ülések közeli részeire tegyen újságpapírt vagy rongyot, hogy a kiáramló alapanyag ne károsítsa azokat! Határozott mozdulattal nyomja le a szórófejet úgy, hogy az lenyomott állapotban maradjon, és kívülről csukja be az ajtót.

15 perc után nyissa ki a jármű valamennyi ajtaját, minimum 10 percig szellőztesse az utasteret és csak ezután állítsa le a motort. Kérjük, amennyiben kérdése van a használattal kapcsolatban, még felhasználás előtt keressen Bennünket további információért.

Árukereső.hu Árukereső.hu