Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos metszőolló

ShopRenter
2019. 11. 11. 04:30:00
Elektromos metszőolló
Akkumulátoros metszőolló amely megkíméli a kezed…

Néhány éve jelentek meg az elektromos metszőollók, elsősorban a mezőgazdaságban dolgozók, gyümölcs, szőlőtermesztők munkáját megkönnyítendő eszköznek készült.

Az első szériás készülékek még elég otrombák voltak. Sokszor külső akkumulátorhot vezetékkel csatlakozó robosztus eszközök voltak ezek. Az áruk igencsak magas volt.
A fejlődés viszont nem áll meg, így ma már olcsón juthatunk hozzá sokkal kisebb, ám nem sokkal gyengébb elektromos metszőollókhoz, amilyen

A Werner wr-0930 Akkumulátoros metszőolló

2 db 16.8V 2Ah nagyteljesítményű akkumulátort kapunk ehhez az elektromos metszőollóhoz.
Egy akkumulátorral megközelítőleg 4 órát tudjuk használni, aztán a másik akksival újabb négy órán keresztül metszhetjük a szőlőt vagy a gyümölcsfáinkat.
– Ez azért bőven jó teljesítmény.
Aki egy nap 8 órát dolgozik a szabadban megállás nélkül, annak itt be is fejeződhetne a munkanap. Viszont, ha ez nem lenne elég, akkor a levett akkumlátor 1.5óra alatt feltölthető, így újra cserélhetjük az áramforrást… és akár sötétedés után is vágtázhatunk a szőlősorok között. Ebben az esetben azonban vegyünk egy fejlámpát is ;)

Werner wr 0930 akkumulátoros metszóolló
Werner wr 0930 akkumulátoros metszóolló

Nézzük mit kapunk még az ollóhoz.
Kemény műanyag kofferben két akkumulátor, az elektromos metszóolló egy akkumulátortöltő – amivel egyszerre is tölthető a két akku, egy kis szerszámkészlet, olajzó flakon olajjal, és a magyarnyelvű használati utasítás lapul.

Ezenkívül még kapunk ajándékba egy övtartót, amolyan “pisztolytáska” szerűt, így munkavégzés közben, ha le kell tennünk a metszőollót, akkor kényelmesen a táskába helyezhetjük, nem kell a földre tenni, és mindig velünk lehet, bárhova is megyünk az ültetvényen.

Akkumulatoros-metszőolló Werner wr-0930
Ajándék övtáskával

Gyors, könnyű, jó fogású. Egyszerűen imádom!

Aki már metszett egész nap, az pontosan tudja, hogy mennyire megviseli a kezet ez a cseppet sem könnyű munka. A nap végére bedurran a kézfej, sajog minden porcikánk.
Ezzel a szuper eszközzel ez már a múlt. Akkumulátorral együtt mindössze 900grammot nyom a Werner elektromos metszőolló. Markolata puha gumis borítást kapott, ezáltal stabilan tarthatjuk a szerszámot és a tapintása is kellemes. Nincs várakozás, ahogy megnyomod a kapcsolóját, azonnal vág. A viszonylag vastagabb, kemény gyümölcsfa ágakat is egy szempillantás alatt elvágja. Gyakorlatilag semmi erőt nem kell kifejteni a kezünkkel. Én nem bántam meg, hogy vettem egyet. Nagyon megkönnyíti a munkát a gyümölcsösben és otthon a kertben is.

Most ingyenes házhozszállítással tiéd lehet a Werner WR-0930 akkumulátoros metszőolló, a terméket idekattintva tudod megvásárolni. 

Árukereső.hu Árukereső.hu